Rod Stewart var vokalist i den første utgaven av Jeff Beck Group på slutten av 60-tallet, og den hese vokalisten sang på platene «Truth» og «Beck-Ola» i henholdsvis 1967 og 1969. Beck startet bandet etter at han gikk lei av Yardbirds, og i tillegg til Stewart hentet han inn ikke ukjente Ron Wood på bass.

Oppløst

Wood gikk senere sammen med Stewart i The Faces før han endte opp i The Rolling Stones, mens Beck fortsatte på en lang og uforutsigbar solokarriere. Stewarts solokarriere ble etter hvert så vellykket at den satte en stopper for The Faces. Stewart og Beck samarbeidet igjen i 1985 da de gjorde sin versjon av «People Get Ready» til Becks album «Flash». Nettopp den sangen var det første de gjorde på konserten i Los Angeles onsdag denne uken.

Entret

Etter at Beck og hans band hadde startet sangen slentret plutselig en hvitkledd gammel rocker inn med mikrofonstativ å hånden og begynte å synge. Fansen var naturlig nok i ekstase over overraskelsen.

– Det er et privileguim å være å scenen med denne fyren. Dette er en sang vi gjorde sammen for 41 år siden, sa Stewart, før han og resten av gjengen satte igang med «I Ain't Superstitious».

En sang som for øvrig finnes på «Truth».

Her er de to gamle ringrevene sammen:

Her er de to sammen med resten av Jeff Beck Group i 1968. Jimmy Page hørte trolig på denne versjonen før han spilte inn Led Zeppelins mer kjent versjon til debutplaten deres: