Bookmakerne har liten tro på den tidligere sjefen for «Sjarmørskolen». Sollien, som skal danse rumba til tonene av Marvin Gayes «I Heard it Through the Grapevine», er dumpekandidat hos flere av spillselskapene.

– Som tidligere programleder for «Sjarmørskolen» skulle man tro at Sigurd skulle være en liten favoritt til å sjarmere publikum i senk. Vi tror imidlertid han kommer til kort i denne konkurransen. Det er flere i feltet som har et betydelig forsprang når det gjelder danserytme og danseutstråling, mener oddssetter Bjarthe Westerheim i spilleselskapet Betsafe.com.

Han gir deg bare fire i odds dersom du satser på at Solliens dansekarriere blir kort.

Favoritter

Betsafe.com har heller ikke særlig tro på at artistveteranene Tor Endresen og Hanne Krogh vil gjøre det skarpt. En rask exit for disse to gir henholdsvis 6,5 og 7 i odds. Tore André Flos fotballkarriere kan spille positivt inn dersom fotballfansen begynner å stemme.

– Flo er vel den vi tror vil slite mest med rytme og bevegelser på dansegulvet, men han har alltid et smil på lager og er jo en folkehelt i mange norske hjem etter at han danset seg igjennom det brasilianske forsvaret i den historiske VM-kampen. Engelsk vals bør jo også passe den mangeårige englandsproffen bra, mener Westerheim.

Flo skal danse til Celine Dions «When I Need You».

Interesse

Også spillselskapet NordicBet melder om stor interesse for spill på programmet, og også der er Sollien den man har minst tro på.

– Vi tror har skal få problemer med å overleve premiereshowet, melder Kim Rud Petersen i NordicBet.