Them Crooked Vultures gir ut det etterlengtede og selvtitulerte albumet sitt 17. november, men allerede nå har de ikke ukjente medlemmene Dave Grohl, John Paul Jones og Josh Homme gjort platen tilgjengelig for forhåndslytting. Alle de 13 sangene på albumet kan streames på YouTube.

Her er «No One Loves Me & Neither Do I»:

Plate

Med medlemmer som har fartstid fra Nirvana, Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal og Led Zeppelin har supergruppen naturlig nok fått mye oppmerksomhet. De debuterte i konsertsammenheng på Metro i Chicago i august, og via sine offisielle nettsider har de også varslet at de har planer om å promotere platen gjennom konserter i Storbritannia og andre deler av Europa i desember. I januar går ferden til Australia og New Zealand.

Band

Dave Grohl uttalte seg første gang om planene i et intervju med musikkmagasinet Mojo i 2005. – Det neste prosjektet jeg prøver å få igang involverer meg på trommer, Josh Homme på gitar og John Paul Jones på bass. Det er den neste platen. That wouldn't suck, slo han fast.

Hans eget band, Foo Fighters, slapp nettopp samleplaten Greatest Hits, noe Grohl var lite begeistret for.

— Det føles alt for tidlig å gi ut et samlealbum, fordi vi er fremdeles et aktivt og fungerende band. Dette ser jo ut som en nekrolog, sa Grohl til BBC.

Her er «Reptiles»: