Charlotte Thorstvedt har allerede blitt kjent som MTV-programleder, og nå kommer det nok en VJ fra oljebyen. MTV Norge har bestemt seg for å børste støv av det gamle hardrockflaggskipet «Headbangers Ball», og Ann Christin Rihm skal stå for store deler av innholdet. MTV Norge lager sin egen versjon av «Headbangers Ball», men også andre deler av MTV-verdenen vil få muligheten til å se Rihm på skjermen.

Norge

Allerede førstkommende søndag vil Rihm bli å se på skjermen for første gang. Norsk musikk av det mørke og dystre slaget har lenge vakt oppsikt ute i verden, og dette akter MTV å spinne videre på.

Produsent

Rihm har tidligere jobbet som produsent for kanalen, men skal nå vises fram på skjermen. Hun har også blant annet jobbet som presseansvarlig for Inferno-festivalen. Dimmu Borgir og Satyricon er blant de norske artistene som skal følges tett, lover hun.

– Metal er Norges største musikalske eksportvare, og vi vil følge norske band som blant annet Dimmu Borgir og Satyricon på det store og viktige amerikanske markedet, meddeler Rihm i en pressemelding.

Charlotte Thorstvedt har vært VJ på MTV i lengre tid. Nå kommer det enda en VJ fra Stavanger. Foto: Scanpix Reportasjer

Reportasjene vil gå på MTV2 i USA og på MTV.com.

– Jeg gjør dette av pasjon for musikken og mitt mål er å presentere metal, og særlig norsk metal, for hele verden, opplyser hun.

Studioet for Headbangers ball er lagt til «Booth’s Last Rites Tattoo Theatre» i New York. Med som co-produsent har Ann Christin fått musikkvideoregissøren Kevin Custer, som har laget videoer for flere hip hop— og metal- artister. I tillegg til nye og gamle musikkvideoer lokker MTV med intervjuer med Twisted Sisters, Satyricon, Slipknot, Dimmu Borgir, Unearth, Sick Of It All, In Flames, All That Remains og Madball.