Popartisten Elton John (62) synes ikke lenger at han er for gammel til å bli far. Nå vil han adoptere en liten gutt fra Ukraina.

John fant hjerteknuseren Lev (14 mnd) på et barnehjem i Ukraina. Nå håper han å kunne oppdra gutten sammen med partneren David Furnish (42).

Skiftet mening

— David har alltid villet adoptere. Men jeg har sagt nei. Jeg er 62, og i og med all reisingen og det livet jeg lever, så ville det kanskje ikke vært rettferdig overfor barnet, sier John ifølge nyhetsbyrået AP.

Men nå har stjernen skiftet mening:

— Nå når jeg har truffet Lev, så ville jeg elsket å adoptere ham. Han har stjålet mitt hjerte og han har stjålet Davids hjerte. Det ville vært fantastisk om vi kunne hatt et hjem sammen.

Johns eneste bekymring er at byråkratiske regler vil gjøre det vanskelig å adoptere et barn fra Ukraina.

Motivert av vennens død

Popstjernen har drevet Elton John's AIDS Foundation siden starten av 90-tallet, og det var i forbindelse med hjelpearbeidet at John besøkte barnehjemmet, hvor flere av barna har mistet foreldrene til sykdommen.

John sier han ble inspirert til å bli far etter at en av hans nærmeste venner, keyboardisten Guy Babylon, døde i forrige uke:

— Det knuste hjertet mitt, for han var så ung, og han hadde to fantastiske barn. Dette er en mulighet til å kunne erstatte en jeg mistet med en jeg kan gi en fremtid til, sier Elton John.

Foto: AP