I går meldte VGs papirutgave at Storåsfestival-sjef Sveinung Sundli (28) skal ha barn med modellkjæresten Stephanie Palomino Davadi (21).

— Ja, det stemmer det. Det skal bli koselig å bli far, skal Sundli ha sagt til VG på telefon fra Bangladesh.

Saken ble plukket opp og sitert av andre medier, blant annet dagbladet.no, seher.no og adressa.no.

Beklager falskt intervju

I dagens avis beklaget VG saken.

«VG kom i skade for å ringe feil nummer og snakke med en person som utga seg for å være Sundli. Sitatene i «intervjuet» er således usanne og stammer ikke fra Sveinung Sundli», heter det i en notis.

Avisen beklager at de ikke har utvist nødvendig kildekritikk.

Redaksjonssjef i VG, Jan Erik Laurè, sier avisen har vært i kontakt med den ekte Sundli etter fadesen.

— Vi hadde kontakt med Sundli i går kveld etter at saken var på trykk, og fikk ryddet opp i at det ikke var han vi hadde snakket med, sier Laurè. Han vil ikke kommentere saken nærmere overfor bt.no.

Vil ikke kommentere pappa-rykter

Ifølge Dagbladet.no var ikke engang den virkelige Sundli i Bangladesh, men i India for å finne sirkusartister til årets Storåsfestival. Han tror ikke på VGs forklaring om at de ringte feil person, og vil nå kontakte advokat.

— Det går ikke an de ringer et feil nummer og kommer til noen som utgir seg for å være «Sveinung Sundli som spiller sitar i Bangladesh». Det er større sjanse for å bli lottomillionær. Jeg tror de har basert seg på et rykte, og har vansker med å forstå annet enn at saken er kokt opp, sier han til db.no .

Sundli ønsker ikke å bekrefte hvorvidt det stemmer at kjæresten virkelig er med barn.

Sveinung Sundli har spilt fele og tangentinstrumenter i bandet Gåte.