Supermodell og Top Shop-designer Kate Moss (35) har planer om å offentliggjøre den mer hemmelige og lyssky delen av det glamorøse modellivet. Hun skal være i gang med å skrive en bok ved hjelp av tidligere rocker, nå forfatter, britiske Louise Wener (41).

Den britiske, tidvis skandaleomsuste fra sin tid med rockeren Pete Doherty, Moss er ifølge flere britiske nettsteder klar for å fortelle sannheten og detaljene omkring hennes liv som moteikon og festglad kjendis.

A-kjendis

Ifølge britiske The Sun skal hun fortelle historien om en ung kvinnelig modell som gikk fra en god modellkarriere til stjernehimmelen og havnet på den store A-kjendislisten.

Moss skal ha skaffet seg Wener som ghostwriter for sin forestående bok. Wener ga opp rockelivet da bandet hennes Sleeper ble oppløst i 1997. Hun har blant annet gitt ut boken "Goodnight Steve McQueen".

Begge sider

Moss har erfaring fra begge sider av modellivet. Hun har vært supermodell og moteikon i en årrekke, og hun har designet flere kolleksjoner for britiske Top Shop. Hennes siste sommerkolleksjon ble lansert for kort tid siden, og hun har gjort stor suksess med sine tidligere kolleksjoner.

Design

Sist sommer kunne Moss fortelle at hun var lei catwalklivet som hun mente var skadelig for hjernen. Hun ville jobbe fulltid som designer og droppe modellkarrieren, meldte style.com.

– Modelvirksomheten er skadelig for hjernen, sa hun, og fortalte om designplaner.

– Det er det jeg trenger å gjøre nå. Det er riktig timing, sa hun videre.

Nå blir det også bok. Hun skal også tidligere ha syslet med tankene på å skrive en bok, og det mangler nok ikke på folk som er nysgjerrige på å lese det hun eventuelt vil avsløre.