«Grey's anatomy»-stjernen Katherine Heigl (29) har trukket seg fra årets kniving om å bli nominert til Emmy. Heigl, som vant Emmy for sin rolle som Isobel «Izzy» Stevens i den populære tv-serien i fjor, ønsket ikke å bli vurdert til nominasjonene engang i år. Årsaken er at hun mener hun har fått for lite av manusforfatterne å jobbe med.

– Ikke berettiget

– Jeg følte ikke jeg fikk nok materiale til å være berettiget en Emmy-nominasjon, forteller hun til LA Times, i det som blir oppfattet som dårlig skjult kritikk av sykehusdramaets skribenter.

– For å opprettholde integriteten til Emmy-akademiet, trekker jeg meg fra kappestriden, sier hun og legger til:

– I tillegg ville jeg ikke potensielt ta sjansen fra en skuespillerinne som har blitt gitt slikt materiale.

Skuespillerinnen er ikke fremmed for å kritisere sine omgivelser. Da hun promoterte «Knocked up» kalte hun filmen for «kjønnsdiskriminerende».

Ifølge BBC har tv-selskapet ABC foreløpig ikke kommentert Heigls uttalelser.

Britney aktuell?

Med Heigl ute, kan en annen omtalt kvinne overraske. Ifølge Female First er Britney Spears en het potet til å bli nominert for sin gjesterolle i serien «How I met your mother» som går på TV3. Popprinsessen mottok bøttevis med lovord da hun ved to anledninger gjesteopptrådte i serien som resepsjonisten Abby.

Offentliggjør i juli

Om Britney blir funnet god nok vil vise seg 17. juli når nominasjonene blir offentliggjort. Utdelingen av den 60. prime time Emmy-seremonien blir holdt i regi av Academy of Television Arts and Sciences og finner sted i Los Angeles 21. september.

Foto: AP/Scanpix
Foto: Wenn/Scanpix