I slutten av oktober ble det kjent at USA-proffen David Beckham skal leies ut til AC Milan fra 7. januar neste år. Beckham ønsker å holde seg i form mens den amerikanske ligaen har ferie. Nå røper Victoria Beckham at hun og guttene Brooklyn Joseph, Romeo James og Cruz David også blir med på flyttelasset.

Italia

I et intervju med WWD.com lover hun imidlertid at oppholdet ikke blir permanent.

– Vi elsker Amerika og det har vært mange rykter om at vi flytter derfra. Det gjør vi ikke. Det er her vi bor, slår hun fast.

Hun gleder seg til å tilbringe noen uker i motelandet Italia.

– Det vil bli en fantastisk opplevelse for familien. Vi støtter David. Det blir imidlertid ikke en permanent flytting, sier hun.

Armani

Tidligere i år ble det også kjent at Victoria Beckham skal fronte Emporio Armanis nye kolleksjon av kvinneundertøy. Hun følger dermed i fotsporene til sin ektemann David som har frontet Armanis undertøyskolleksjon for menn. Victoria akter også å bruke oppholdet til å suge til seg inspirasjon fra motemetropolen Milano.

– Jeg kommer til å være travelt opptatt med å forberede min egen kolleksjon som skal vises i New York i februar, forteller hun.

Hun legger også til at hun var godt fornøyd med ektemannens undertøysreklame.

– Davids bilder var fantastiske. Jeg var veldig stolt og glad på hans vegne. Han så utrolig ut, sier hun.

Selv har hun lagt seg i hardtrening for å være i form til sin egen undertøyskampanje.

– Jeg startet med løpetrening for et år siden, og da denne kampanjen ble avtalt begynte jeg å jobbe enda hardere, forteller hun.