Superstjernen og hennes partner har vært plaget av rykter om å være på kanten av en skilsmisse. Dette til tross for at sangerinnen har sagt at ryktene om en mulig skilsmisse er falske.

Dalende forhold

Men i et intervju på det britiske tv-programmet GMTV fredag, innrømmer broren til Madonna at parets forhold har dalt de siste årene.

— Jeg vet ikke sikkert om deres forhold er bra eller dårlig, men jeg vet sikkert at tingene ikke er så bra som de kunne vært, sier broren til stjernen.

— Hennes karriere fortsetter å stige mens Guy Ritchie har stått på stedet hvil i lang tid. De er begge to karrierebevisste og kreative mennesker og på et stadium konkurrerende.

Se tv-intervjuet her:

Vi vokste opp sammen

Selv om Ciccone har klandret Ritchie tidligere for utviklingen av forholdet, sympatiserer han med søsterens ektemann.

— Å være gift med Madonna kan umulig være lett. Jeg vet hvordan det er å leve med henne, vi vokste tross alt opp sammen. Det er nærmest umulig og jeg ville ikke ha vært gift med henne, sier Christopher Ciccone.

Biografien om Madonna

Broren har skrevet en biografi om Madonna som forteller hele sannheten om livet til superstjernen.

Sangerinnen ble så oppskjørtet etter å ha fått vite at hennes yngre bror skulle gi ut boken med tittelen «Life with my sister Madonna», at hun tok kontakt med sin far for å få trøst.

Under tv-sendingen på GMTV fortalte Ciccone at søskenparet fortsatt har kontakt via e-mail, men har ikke snakket sammen siden boken kom ut.

— Jeg sendte henne en e-mail en uke før boken ble gitt ut. Hun ble veldig opprørt og uttrykte seg om dette til vår far, men sa ikke noe til meg. I e-mailen stod det at jeg var glad i henne og at jeg aldri ville gjøre noe for bevisst å skade henne.

Ingen anger

Men Ciccone insisterer på at han har ingen anger over å ha publisert biografien om hans søster.

— Jeg var nødt til å skrive den. Uansett hvordan den som leser boken ser på det, så er den om meg og fra mitt perspektiv. Jeg ser ikke på dette som et bedrag i det hele tatt. Det er en hederlig presentasjon av våre liv. Jeg håper vi kan bli venner igjen, sier broren til Madonna.

Foto: Wenn/Scanpix
Foto: AFP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix