KRISTIANSAND: Ukjentfestivalen har allerede blitt arrangert i både Trondheim, Oslo og Haugesund. Nå er det Kristiansand og Østsia som står for tur.

Festivalen er godt i gang med å etablere seg som en seriøs aktør i musikk-Norge. Festivalen har base i Oslo, men et nettverk som gjør at de hele tiden har oversikt over hva som skjer i undergrunnsmiljøet i de forskjellige byene i Norge. Nå har festivalens øyne festet seg på Kristiansand, og de gleder seg til å presentere artister fra Sørlandet. Festivalen har stor tro på byen som en god produsent av morgendagens stjerner.

Morgendagens stjerner

Festivalens målsetning er nettopp å gi "The Stars of Tomorrow" en mulighet til å vise seg frem, samtidig som det gir det lokale konsertpublikummet en sjanse til å oppdatere seg på hva som skjer på undergrunnsscenen i byen. I Kristiansand arrangeres Ukjentfestivalen over to dager, fra 23 til 24 februar på Østsia.

Ukjentfestivalen har allerede et godt overblikk over aktører i musikkmiljøet i Kristiansand, men oppfordrer artister som er interessert i å spille på festivalen til å stikke innom festivalens hjemmesider. www.ukjentfestivalen.no

Fakta om Ukjentfestivalen:

— Startet som en idé unnfanget av en gjeng med entusiastiske musikkinteresserte.

— Konsentrerer Ukjentfestivalen seg om de ukjente artistene/bandene.

— Festivalen vil som i fjor arrangeres i flere byer fremover da pågangen med demoer har vært enorm.