Joakim Haugland tar over jobben som programsjef etter Runar Eggesvik.

Haugland startet og drifter det internasjonalt anerkjente plateselskapet Smalltown Supersound, som er at uanhengig norsk plateselskap som i hovedsak utgir elektronisk musikk og jazz i nye former. De har blant andre Jaga Jazzist, Kim Hiorthøy, 120 Days og Mentl Overdrive i stallen.

Haugland har i tillegg flere år bak seg i distribusjons— og plateselskapet VME.

I 2007 ble han tildelt FONO-priser Årets Bjellesau, som er en pris som gis ut til personer eller institutisjoner som har gjort en spesiell innsats for norsk musikk.

– Kreativ og dyktig

«Den kreative og dyktige plateselskapsjefen har i en årrekke vært en sentral aktør i arbeidet med å eksportere nye norske artister og band til store internasjonale marked, samtidig som han også har bygd opp artister fra det ukjente til flere Spellemannspriser her hjemme. Han startet sitt plateselskap allerede i en alder av 16 år og har da naturlig nok en mengde erfaring både fra nasjonal og internasjonal musikkbransje som vil komme meget godt med i jobben med å spisse by:Larms liveprogram i 2010. by:Larms programsjef har ansvaret for booking av nye skandinaviske talenter til by:Larm live.», skriver Bylarm i en pressemelding.