SPILLER I KILDEN: Hellbillies. Foto: Junge, Heiko

KRISTIANSAND: Hellbillies kommer til Kilden med sin countryrock lørdag. Med seg på én av låtene har de Kristiansand-artist Sheila Simmenes, kjent fra bandene SHE og Love Exit Orchestra.

— Jeg har aldri sunget country før, men jeg synes det er veldig spennende å jobbe på tvers av sjangre. Jeg har ikke vokst opp med Hellbillies, men jeg har hørt en del på dem i det siste. De er særdeles dyktige musikere, som skriver gode låter med flotte, norske tekster. Det er interessant for meg, for jeg prøver å skrive en del på norsk selv, sier Simmenes, som ikke vil røpe hvilken låt hun skal synge duett på.

Jazz

Med bandet Love Exit Orchestra er hun for tiden singelaktuell med jazzballaden "Believe it". Det var dette prosjektet som gjorde Hellbillies oppmerksom på Simmenes.

Hellbillies har spilt på Sørlandet mange ganger tidligere. Blant annet er de nærmest blitt fast inventar på Eikerapen, hvor de spilte senest i sommer. Simmenes mener at bandet også vil passe godt i Kilden.

— Man får et nærmere bekjentskap med bandet i en slik setting. Det blir mer intimt og mer fokus på musikken, sier hun.

Brasiliansk

Simmenes sjonglerer en rekke forskjellige ensembler for tiden. 7. mars har hun konsert Hos naboen med bandet Morango, som spiller brasiliansk musikk. Soul/hiphop-gruppa SHE er i ferd med å skifte navn, men er godt i gang med et albumprosjekt.