Falaffelen er fantastisk mens kebaben er katastrofal.Falaffel er vegetarvarianten (45,— kroner), som Mehmet rullet opp i libanesisk brød.Falaffel er frityrstekte klumper av moste kikerter blandet med løk, persille, kummin og maisolje pluss kanskje litt hvitløk. Dette blir til knasende sprø godbiter, og denne maten har vært en snacks-favoritt i Midt-Østen helt siden Abraham kastet den første steinen på naboens geit.Stedets egenkomponerte og grovhakkede chilisaus er rettens høydepunkt, godt sekundert av hvitløksdressingen som etter smaken å dømme er basert på yoghurt. Sammen med dette får du agurk, tomat og mais.Falaffelen er rett og slett sinnssykt god, men burde vært dobbelt så stor for at vi skulle blitt noe i nærheten av mette.Dessverre trekkes inntrykket kraftig ned av en svært dvask kebab som vi prøvde noen dager senere. De grålige og krydderfrie kjøttslingsene var dampkokt i en beholder, og smakte heller suspekt. Ikke fikk vi noe av den grovhakkede chilisausen heller, enda vi bad om full pakke. Konklusjon: styr unna kebaben og bestill dobbel falaffel dersom du har råd.