KRISTIANSAND: — Det er klart at det vil bli glamour på et utested som heter Beverly Hills, ler Rikard Nilsen, daglig leder av Beverly Hills.I mer enn seks måneder har Nilsen planlagt å starte et nytt utested i byen. Beverly Hills vil overta i lokalene etter Markens og Marvins Jazzhouse, og vil fylle tre etasjer, pluss en uteterrasse. Det vil bli plass til 400 feststemte gjester. Med det håper Nilsen å revolusjonere byens uteliv.- Vi har investert et millionbeløp, så dette er absolutt noe vi satser hardt på. Beverly Hills vil bli noe helt nytt som byen ikke har sett før, og som vi føler den både mangler og trenger, sier han.Nå klør han i fingrene etter å komme i gang.- Vi har drevet og snekret og malt i hele sommer, så nå gleder jeg meg veldig til å bli ferdig og komme i gang. Jeg kan knapt vente, sier han engasjert. Amerikansk tråd

Det kommer vel ikke som en overraskelse at et utested oppkalt etter Amerikas glamourhovedstad kommer til å ha en amerikansk rød tråd gjennom hele konseptet. Men Nilsen er foreløpig litt tilbakeholden og vil ikke avsløre for mye av konseptet.- Det vil bli som en reise i tiden, fra 50-tallet og fram til i dag. Det vil være fire barer, og alle vil ha forskjellig konsept men et amerikansk tema, forklarer Nilsen.Det er ikke småtteri han og styret i utestedet planlegger. Hele første etasje vil bli okkupert av en bar og restaurant som vil servere mat fra alle verdensdelene, og en bakgård hvor røykere kan søke tilflukt. Andre etasje vil inneholde to barer og diskotek med DJ og dansegulv. Tredje etasje kommer til å ha en bar, uteterrasse, og det vil også bli en lounge med sofaer som inviterer til mer avslappet og intim stemning. Bare øl

— Det vil bli noe for alle. Vi håper at det vil bli et sted hvor forskjellige typer mennesker kan komme sammen, og alle barene vil spille forskjellig musikk slik at hvis du er lei av en type kan du bare gå videre til neste bar, sier Nilsen.Utestedet vil ha 20-års grense, men i begynnelsen vil det bare bli øl å leske ganene med.- Vi kan ikke servere drinker i begynnelsen på grunn av skjenkeloven, men vi håper at det er noe vi kan tilby gjestene etter hvert, sier Nilsen.- Det er ganske mange utesteder i byen, du er ikke redd for at det allerede er nok?- Nei, i denne bransjen er det ikke behovet som styrer, det er hva du gjør ut av det. Vi tror dette er noe som vil falle i smak, i tillegg er Kristiansand en by som vokser hele tiden så jeg tror ikke det blir noe problem, sier han selvsikkert.Restauranten vil være åpen fra mandag til lørdag, mens andre og tredje etasje vil være åpne torsdager, fredager og lørdager.