— Jeg er i ferd med å spille inn en ny plate med Mighty Sam McClain, som er en av de store bluesartistene fra USA, sier Knut Reiersrud.

De to ga ut plata «One Drop is Plenty» i 2011. Den som kommer nå heter «Cool Beans».

— Det er 50/50 med låter jeg har skrevet og låter som Sam har skrevet, som vi arrangerer sammen. Det er stor stas å spille inn med en slik musikalsk størrelse. Og mye av dette vil vi presentere for publikum fredag, sier Reiersrud.

Det har blitt en tradisjon at Knut Reiersrud med band avslutter konsertsesongen på Café Generalen i Ravnedalen. Artisten selv er usikker på hvor mange ganger han har spilt der, men mener selv at antallet nærmer seg tosifret. Reiersruds bandmusikere spiller også med artister som Bjørn Eidsvåg og Big Bang, men konserten i Ravnedalen ønsker alle likevel å få med seg. I år blir derimot sesongavslutningen flyttet til Håndverkeren grunnet fare for mye regn.— Jeg vet at dette er et høydepunkt for Reiersrud og for bandet, så alle synes det er kjempetrist å flytte. Men når det er sagt, så blir dette en fin start på konserthøsten på Haandverkeren, sier bookingansvarlig Jan Kenneth Transeth.

Gjennom konsertsesongen på Generalen har artister som Jonas Alaska, Jan Eggum, Magnus Grønneberg og Erlend Ropstad stått på scenen, og det totale publikumstallet ser ut til å ende på omtrent 5000 for de 21 konsertene denne sommeren.