— Jeg er god form og alt står bra til, sier Helene Bøksle til VG.

Den siste dagen i 2012 ble det kjent at den profilerte sørlendingen venter barn med ektemannen Espen Tjersland som hun giftet seg med i mai. Da hadde de to vært samboere i noen år.

Terminen for nedkomst skal være satt til slutten av mai, men det er foreløpig ikke kjent om det blir gutt eller jente.

— Men kjønn betyr ingenting så lenge alt går bra, understreker Bøksle.

Ifølge VG har Bøksle kjent en "utrolig energi" om dagen, noe som har kommet svært godt med ettersom hun har framført over 20 konserter i forbindelse med sin juleturne. I tillegg kommer eventer og lukkede arrangementer, ett av dem sågar i Qatar.

— Jeg var spent i forkant på hvordan det ville bli. Men jeg er i veldig god form, rett og slett, og har gode folk rundt meg som passer på, sier Helene Bøksle.

Bøksle har erfaring med barn fra før, ettersom ektemannen har to døtre fra tidligere forhold.

Tross svangerskapet, planlegger Bøksle fremdeles å gi ut en ny plate i 2013. Den forrige, juleplatesuksessen "Det hev ei rose sprunge" kom i 2009. — Den kommer i 2013, antagelig tidlig på høsten. Jeg må snu litt om på ting, men jeg skal gjennomføre så godt jeg kan. Nå må jeg selvfølgelig prioritere litt annerledes. Men det blir noe synging til neste år også ja. Det skal bli en fin tid, 2013 kommer til å bli fantastisk, sier Bøksle.