Det var under innspillingen av «Iron Man 2» at Paltrow og Robert Downey Jr. kysset. Skuespillerens karakter Pepper Potts og Tony «Iron Man» Stark gir i den nye filmen endelig etter for den voksende spenningen som har ligger og ulmet.

Og det var ikke bare skuespillerkollegene og de involverte i innspillingsstaben som fikk med seg nærkontakten mellom de to. Under en pressekonferanse for «Iron Man 2» i Los Angeles, uttalte Paltrow: – Det var storartet. Både mannen min og kona hans var til stede.

Men Robert Downey Jr. skjøt spøkefullt inn at Martin hadde god grunn til å være sjalu: – Jeg kunne jo ikke få ristet henne av meg. Det var flaut, uttalte han ifølge The Sun.

Og la videre ut om de intime scenene: – Hun sa til meg at det virket som om jeg ikke visste hva jeg drev med, og at det ikke føltes riktig. Jeg sa: «Hør her. Vi er venner. Det ville være ekkelt dersom jeg plutselig ble veldig seksuell mot deg. Jeg har gjort det før, og det har skremt vettet av folk. Så hvorfor skulle jeg gjøre det mot deg?»

Så hvisket han fortrolig til journalistene: – Uansett hva hun måtte si til dere: Jeg vet at hun fortsatt tenker på det. (©NTB)