GJERSTAD: Cinderella ved E-18 er kanskje best kjent fra Bård Tufte og Harald Eias «Lille Lørdag» på NRK. I helgen inntok Kristopher Schau gatekjøkkenet, og det med en sjokkopptreden som fikk gjersdølingene til å glemme både påmmfri og Peder fra Froland.

Foran 200 fans klorte Kristopher Schau seg til blods på brystet, akkompagnert av tunge gitarriff. En seanse som ifølge Agderposten fikk selv verdensvante gjersdølinger til å sperre opp øynene.

Ikke for pyser — La det være sagt med en gang. Dette var ingen konsert for pyser, skriver avisa.

Konserten i Gjerstad var Cumshots avslutningskonsert på en norgesturné som har brakt bandet til besøkt 22 byer rundt om i landet. Dette er ikke første gang Cumshots vekker oppsikt. Sex-stuntet på scenen under Quartfestivalen i 2004 fikk rettslige etterspill både for Schau og «Fuck for Forest»-paret.

Syltelabb-VM? Til Agderposten sier Kristopher Schau at bandet gjerne kommer tilbake til Quartfestivalen dersom Toffen Gunnufsen skulle finne det for godt å ringe. Dessuten vurderer Schau å delta i det kommende syltelabb-VM under Brokelandsheia-dagene i september.

— Jeg har spist mye rart, men faktisk aldri smakt syltelabber før. Så det kan jo bli en interessant opplevelse, sier Schau.