Onsdager skal bli kanalens superseriedag. Allerede 3.januar kommer ferske episoder av «Gilmore Girls». Den amerikanske serien om alenemoren Lorelai og datteren Rory går sin sjuende gang i Norge.

Stygge Betty

Samme dato starter også første episode av «Ugly Betty». Serien handler om Betty Suarez, en lubben 22-åring fra Queens som får seg jobb for magasinet Mode, moteindustriens bibel. Serien er produsert av Salma Hayek og er blitt en suksess i USA.

17.januar er «Lost» tilbake i tv-ruta, fremdeles med mange sentrale skikkelser fanget på en nokså øde øy. 24.januar åpnes nye krimepisoder av «Cold Case», som går inn i sin fjerde sesong.

Vil pakke kvelden

— Hvorfor gjør dere dette?

— Fordi vi har lyst til å lage en skikkelig seriekveld! Tirsdager med «CSI: Miami» og «CSI» er krimkveld. Nå vil vi pakke onsdagene med populære serier, sier pressesjef Ingerid Medhus i TVNorge.

— Hva vil dette gjøre for seertallene?

— Vi håper at seriene vil bygge opp hverandre. «Gilmore Girls» er inne i sin syvende sesong. Serien har en trofast seerskare som vi håper kommer tilbake, selv om serien flyttes fra søndag til onsdag. «Ugly Betty» har slått bra an i USA, og vi håper det samme for Norge. «Lost» vet vi har en stortilhengerskare og «Cold Case» har bra oppslutning, selv om den går sent.

Nedlasting

Mange fans orker ikke vente til seriestart i Norge og laster ned seriene lenge før de kommer på tv. Dette gjelder særlig for en serie som «Lost». TVNorge regner med det vil vise igjen på seertallene.

— Vi vet at de ivrigste laster ned, og det vil man merke på seertallene. Men vi tror også at nedlasting kan gi økt interesse for en serie som «Lost», ved at flere snakker om serien over lengre tid. Når det gjelder seertall generelt, er alt over 300.000 veldig bra for oss, sier Ingerid Medhus.

Onsdager på TVNorge

19.55 «Gilmore Girls» 7.sesong, starter 3.januar, 22 episoder

20.45 «Ugly Betty» 1.sesong, starter 3.januar, 22 episoder

21.40 «Lost» 3.sesong, starter 17.januar, 22 episoder

22.55 «Cold Case» 4.sesong, starter 24.januar, 24 episoder