Det går radig unna for den unge Bergens-trubaduren, som for tiden har programmet fullspekket med filmpremierer, konserter og nå også tv-opptredener. På Sondre Lerches egen hjemmeside annonserte han tirsdag at han kommer til å opptre på «Late night with Conan O' Brien» fredag. I samme show er også komikongen Jerry Seinfeld gjest.

Alle vil ha en bit av Lerche

Etter at Lerche ble headhuntet til å lage filmmusikken til den amerikanske spillefilmen «Dan in real life», som for tiden er den mest sette filmen på amerikanske kinoer, er det flere og flere som ønsker seg en bit av bergenseren.

Nå har også den anerkjente talkshow-verten Conan O' Brien, mannen bak suksesshowet «Late night with Conan O' Brien» booket Lerche til sitt program.

Det Emmypris-belønte NBC-showet sendes over hele verden og blir daglig sett av millioner av tv-seere. O' Brien har for lengst opparbeidet seg stjernestatus i USA, på lik linje med kollegaene Jay Leno og David Letterman på CBS. «Late night with Conan O' Brien» er et variert tv-show med komiske innslag, stjerneintervjuer, reportasjer og artistopptredener. Lerche skal fremføre låta «To be surprised» fra soundtracket til «Dan in real life».

Oscar-aktuell

Denne uken har Sondre Lerche i tillegg til den forestående tv-opptredenen vært til stede på to premierer av «Dan in real life». Sist i LA, hvor han også holdt en eksklusiv konsert for publikum.

Tirsdag annonserte også den amerikanske musikkeksperten Todd Martens i Los Angeles Times at han mener Lerches soundtrack har god sjanse til å stikke av med en Oscar for beste filmmusikk.