KRISTIANSAND: Quartfestivalen er ikke den eneste konserten Matisyahu avlyser, og Toffen Gunnufsen mener dette er en risiko man må regne med når man booker artister på vei opp.

— Dette er sånt som skjer når artister blir store mellom tiden man booker dem og de skal stå på scenen. Etter 4. juli er det en turnéperiode som starter opp for mange band i USA, og det er nok den han henger seg på istedet. Det er ikke så mye vi kan gjøre med det, sier han i pressemelding.

Toffen har imidlertid booket inn rapperne i Atmosphere som erstattere i Hallen onsdag 5. juli, samme dag som reggae-artisten Matisyahu skulle stått på scenen.

— Det er et credibelt og organiske hiphop-band. De var en av de acts'a det var mest buzz rundt under South By Southwest i år. Det er mulig at reggaefans blir ørlitegrann skuffet nå, men hiphop-delen er iallfall i behold. Onsdagen blir en dag i urbanmusikkens tegn like fullt, forsikrer Quart-sjefen.

Inspirert av LL Cool J, Public Enemy og De La Soul, hadde Atmosphere stor kritikersuksess med fjorårets album «You Can't Imagine How Much Fun We're Having».