BYGLAND: – Vi har allerede passert mer enn 3000 forhåndsolgte biletter. Vanligvis regner man at det betyr omtrent 15 prosent av totalen. Derfor venter vi 10.000 mennesker til Ose Countryfestival som vil oppleve Bobby Bare, Dwight Yoakam og alle de andre flotte artistene våre, sier en fornøyd Jørgen Solberg i arrangementsledelsen til Fædrelandsvennen.

Han sier at det er nok av plass og biletter til alle. 10.000 mennesker hver dag, er ikke noe problem om så skulle skje.

I går samlet han sammen venner og presse på veterandamper «Bjoren» (140) for å være med Bobby Bare (71) og bandmedlemmer på fisketur på Byglandsfjorden.

Akkurat på denne fisketuren dro ikke den lidenskapelige sportsfiskeren inn verken ørret eller bleke. Ikke til å undres over, med et helt kobbel av mennesker i hælene. Men det viktigste denne gangen er selvsagt å hove inn publikum til festivalen. Den begynner i dag.

– Det er viktig for meg å koble av med sportsfiske. Det er min måte å holde meg i form på, sa Bobby Bare til Fædrelandsvennen.

Manager Gary Quball er også ivrig med fiskestanga. Han viste til mange av Bobby Bares jevnaldrende som var gått bort. Det var ikke alltid de hadde levd et sunt liv.

Quball sier at Bobby Bare drar mer publikum i USA nå enn noensinne. Folk ønsker å oppleve en av de gode, gamle superstjernene.