Spice Girls-sanger Melanie Brown, også kjent som Mel B og Scary Spice, har kjørt Eddie Murphy hardt i media i det siste.

For en neve dollar

Hun og advokaten leverte sist uke inn et søksmål mot Eddie Murphy. Målet er at han skal vedkjenne seg farskapet til datteren Angel Iris, samt at han skal betale trolig litt mer enn en neve dollar i barnebidrag.

Mel B har innkalt til pressekonferanse og hun har nylig møtt en av Murphys tidligere eks-kjærester, pent foreviget av fotografer.

Ondt blod

I hele saken om farskap, DNA-testing og pengekrav, har tonen fra Eddie Murphy og hans pressetalsmenn vært «Ingen kommentar». Nå har tydeligvis «Shrek»-stjernen fått nok og er lei av å bli fremstilt som slem gutt.

Ifølge Reuters har han nå for første gang offentlig sagt at han er far til Angel Iris. Hans talspersoner har sluppet en pressemeldning der det blant annet sies følgende:

«Mister Murphy og miss Brown datet for en kort stund og det ble aldri lagt planer av NOE slag. Han påtar seg farskapet til Angel, og han har betalt barnebidrag til miss Brown, samt dekket utgifter i forbindelse med svangerskapet.»

Meldingen avsluttes med at dette er en privatsak, og at han ikke vil gi noen flere kommentarer.