Filmen om marveluniversets antihelt Wolverine har ikke verdenspremiere før 29. april. I forrige uke ble det imidlertid kjent at en ulovlig kopi lekket på nettet. Filmselskapet 20th Century Fox varslet i en pressemelding at de vil bruke store ressurser på å finne årsaken til lekkasjen.

Anmeldelse

Pikant nok postet spaltisten Roger Friedman en anmeldelse av filmen basert på lekkasjen av filmen. Problemet var imidlertid at Friedman er ansatt i Fox News. Både Fox News og 20th Century Fox er eid av selskapet News Corp. Ifølge Forbes.com tok det ikke lang tid før reaksjonen kom. I en pressemelding fra Fox News heter det at selskapet og Friedman har «kommet til enighet om å gå hver sin vei øyeblikkelig».

Rettslig

20th Century Fox varslet i forrige uke at de skal jakte på den opprinnelige kilden til lekkasjen av storfilmen. Friedman har ifølge Forbes.com skrevet for Fox News i ti år. I spalten Fox 411 skrev han blant annet at å laste ned filmen var «så mye enklere enn å gå ut i regnet», og at filmen «overgår forventningene ved hver eneste sving». Innlegget er nå fjernet.