SÖLVESBORG: Rockelegenden stiller på scenen i Sölvesborg i Sverige som en av de største headlinerne under årets festival. Fra Norge kommer Dimmu Borgir og Circus Maximus.

Meatloaf har siden han frontet bandet Popcorn Blizzard på 60-tallet, holdt rockesirkuset gående og etterhvert blitt en av de virkelig store veteranene.

Han har også hatt en lang karriere innenfor musikal-sjangeren, og har blant annet vært å se i både "Hair", "Rainbow", "Hamlet" och Jim Steinmans "More Than You Deserve". Og det var sammen med Steinman han ga ut et av verdens mest storstilte rockealbum "Bat Out of Hell" som solgte utrolige 37 millioner eksemplarer. Han har heller ikke ligget på latsiden når det gjelder store, pompøse rockeballader, ofte med kvinnelige gjesteartister. "I'd lie for you and that's the truth" og "I would do anything for love, but i won't do that" var store på nittitallet.

Etterhvert har det kommet både "Bat out of hell II" og "Bat out of hell III". Sistnevnte kom så sent som i 2006, og vitner om at kjøttpuddingen definitivt ikke har tenkt å gi seg med det første. Han har også samarbeidet med norske Marion Raven på singelen "It's all coming back to me now."

Sweden Rock Festival går av stabelen i Sölvesborg i Sverige 6. til 9. juni 2007. www.swedenrock.com