KRISTIANSAND: Via sin advokat Olav Sylte har Calle Fjermeros, som var cateringansvarlig under Quart, nå sendt konkursvarsel til Arild Buli i Quart for å få lønna festivalen skylder ham, melder NRK.

— Jeg synes det er veldig, veldig trist at det måtte komme så langt som dette. Men jeg ser ingen vei utenom, sier Fjermeros til fvn.no.

Arild Buli sier imidlertid at han ikke har fått konkursvarselet ennå.

— Jeg har fått sms-meldinger fra Sylte som ba med ringe. Jeg vil ikke kommentere saken før jeg har fått konkursvarselet, sier han til fvn.no ved 14-tiden.

Flere millioner? Sannsynligvis vil også flere ansatte kreve festivalen for penger i løpet av dagen. Ifølge Sylte er det over 100 ansatte som krever til sammen flere millioner i ubetalt lønn.

— Jeg har sendt Buli to sms-meldinger i løpet av dagen og avventer nå tilbakemelding. De ansatte ønsker ikke å begjære noen konkurs, men vil bare ha pengene sine. Ingenting er bedre enn at de ansatte får pengene og at en konkurs unngås, sier Sylte til NRK.

Buli har nå to uker på seg til å betale lønna til de ansatte. Hvis ikke han betaler innen fristen vil han få konkursbegjæring.