De færreste ville vel kalle presidentfamiliens tilværelse normal. Men ifølge Michelle Obama er livet i 1600 Pennsylvania Avenue overraskende rolig og vanlig.

— Sjeldent

I et intervju med Time magazine forteller hun at det har vært en fryd å flytte inn i Det hvite hus, spesielt for døtrene Malia (10) og Sasha (7):

— Familien er sammen hver dag. Det har sjelden skjedd i barnas levetid, forteller Michelle.

Førstedamen avslører at hun var svært skeptisk til å flytte til Washington D.C., men at hun nå nyter å ha mann og barn hjemme.

— For de fleste familier er det sjeldent å ha pappa hjemme til middag, og se ham både om morgenen og om kvelden. Bare det å ha vanlige samtaler ved middagsbordet. Det har vært flott. Vi lever mer normalt enn på veldig lenge.

Tid med bikkja

Presidenten støtter fruen:

— Blant de mange fantastiske tingene ved å være president, er at jeg kan bo rett over kontoret og se Michelle og barna hver dag, sier Barack Obama.

Han forteller at han av og til pleier å stikke fra det ovale kontoret og inn i presidentboligen for å ha «Michelle-tid». Andre ganger tar konen, barna og bikkja Bo turen inn på kontoret.

— Og hvis ungene virkelig, virkelig trenger å se faren sin, så kan de det. De kan komme og gå som de vil, sier Michelle Obama.

Foto: EPA