Dermed følger rockelegendene etter sine musikerkolleger i The Eagles og countrystjernen Garth Brooks. Det amerikanske bransjetidsskriftet Billboard viser til en rapport i Wall Street Journal der det kommer fram at det foreløpig navnløse albumet skal selges eksklusivt hos Wal-Mart. Billboard minner i artikkelen om at veteranene i The Eagles fikk stor suksess med dette grepet. Utgivelsen «Long Road Out Of Eden» solgte mer enn 2,98 millioner eksemplarer.

Produsent

AC/DC meldte i april på sine nettsider at det kommende albumet kommer i løpet av året. Bandet har spilt inn platen med Brendan O'Brian som produsent i et studio i Vancouver, Canada. O'Brian produserte som kjent Bruce Springsteens siste suksessalbum, «Magic». Det nye albumet vil være bandets første siden «Stiff Upper Lip» i 2000. Digitalt

De australske rockernes album er foreløpig ikke tilgjengelige på Itunes, verdens største digitale utsalg. Foreløpig er det bare tjenesten Verizon Wireless som har tilbudt digitale versjoner av AC/DC-plater, men avtalen løp ut i mars i år. De store artistenes spesialavtaler med Wal-Mart er møtt med kritikk fra flere hold. Rolling Stone Magazine avslørte imidlertid i juli 2007 at albumet slett ikke var så eksklusivt som påstått. Magasinet avslørte at flere andre musikkjeder rett og slett kjøpte albumet hos Wal-Mart, og solgte dem videre til en høyere pris.