Dave Stewart er best kjent som låtskriver i Eurythmics. Sammen med Annie Lennox solgte han over 75 millioner plater. Han har imidlertid også skrevet hitsanger for en lang rekke andre artister, og samarbeidene inkluderer navn som Bono, Mick Jagger, Bob Dylan, Tom Petty og Gwen Stefani. Nå går han nye veier for å spre musikken sin i en digital tidsalder.

Sexleketøy

Stewarts selskap Rock Fabulous har nemlig innledet samarbeid med sexleketøysprodusenten Jimmyjane. På produsentens hjemmeside fortelles det at samarbeidsprosjektet er en miks av «design, luksus, sex og musikk». Gimmicken er at du får laste ned Stewarts nye sang «Let's Do it Again» dersom du kjøper en av de to nye spesialutgavene av vibratorene i serien «Little Something».

Musikk

Det nye samarbeidet er spekket med relativt billige ordspill knyttet til sex og rock n' roll. Den ene av de to vibratorene markedsføres for eksempel som «the ultimate backstage pass». Og dersom du er bekymret for om du får nyte musikken i tilstrekkelig grad etter nedlastingen kan Stewart og samarbeidspartneren berolige med at vibratorene er kjent som de stilleste i verden. Ifølge New York Post beskrev Stewart samarbeidet slik:

– Dette er for de av oss som elsker rockelivsstilen men som også vil ha det beste, enten det er snakk om klær, alkohol, musikk eller vibratorer.