Reportere har snakket i ukevis om bryllupet som skulle finne sted mellom sangeren Ashlee Simpson (23) og rocker Pete Wentz (28). På Norges nasjonaldag skjedde endelig begivenheten melder People magazine og nyhetsbyrået Wenn.

Pappa var vert

Simpsons far var vert for bryllupet familiens hus i California og seremonien ble utført foran 150 gjester. Et digert telt ble slått opp i hagen til familien Simpson for å huse gjestene.

Nyhetsbyrået Wenn meldte i forkant av bryllupet at paret ønsket at gjestene skulle kle seg i sort. Gjestene ble også fortalt at de måtte forvente seg et tema innen fantasi-sjangeren i bryllupet.

Første i rekken

Ashlee Simpson og Wentz annonserte deres forlovelse i april og har vært kjærester siden 2006. Ekteskapet er det første i rekken for dem begge to.

Verken Simpson eller Wentz har bekreftet bryllupet, men øyenvitner forteller om to separate utdrikningslag for de to torsdag kveld i Los Angeles.

Flere har rapportert at Simpson også er gravid, men dette har aldri blitt bekreftet av paret selv.

Ashlee Simpson ga ut sin tredje plate <<Bittersweet world>> i april. Hun er den yngste søsteren til sangerinnen Jessica Simpson. Jessica var også forloveren til sin lillesøster i bryllupet.