— Ja, jeg kan kort bekrefte at jeg fikk en diamantring, og at det er en veldig gledelig begivenhet, sier en leende Kristin Spitznogle til VG.

Mer ønsker ikke sex-spaltisten å si om den romantiske gaven.

Hun har vært sammen med skuespiller og danseløve Mikkel Gaup i en knapp måned. De to var ute og spiste på kjendisrestauranten Eik Annen Etage i Oslo fredag da Gaup overrasket Spitznogle med diamantringen.

Tårene rant

Ringen var ifølge VG pakket inn i rødt glanset papir, og restaurantgjester avisen har snakket med forteller at Spitznogle, som var iført en rød kjole, ble så lykkelig at tårene rant da hun mottok ringen.

Paret skal ha feiret videre på fest hjemme hos den tidligere popstjernen Helene Sommer natt til lørdag. Blant gjestene der var kjendisfotograf Per Heimly og hans manager David Mendoza, og de skal ha vært vitne til Gaups gjentatte kjærlighetserklæringer til Spitznogle.

- Ikke frieri

Gaup har ikke svart på VGs henvendelser, men manageren hans Patrick Herman Pintzow avviser at diamantringen var et frieri.

— Jeg har ikke fått tak i Gaup i dag, men kan bekrefte at han er stormende forelsket. Og vi lover å komme med mer informasjon hvis vi en dag skal invitere til folkebryllup, sier Pintzow til avisen.