ARENDAL: — Fordi dette er en intimkonsert, og vi elsker Beck. Det er vel verdt å se ham to ganger, svarer Eva Drageset fra Os på hvorfor hun og samboer Bjørnar Johan Knutsen så Becks intimkonserten som varte en drøy time i går kveld.

— Jeg synes det er flott at han kan holde konsert på et så lite sted, legger Knutsen til.

Begge hadde festivalpass, og skal selvfølgelig se amerikanske Beck også på Hovefestivalen i kveld. Sammen med cirka 170 andre publikummere fikk de se Becks "gjennomkjøring" på Langbrygga i Arendal i går.

Bandet, som gikk på scenen nesten to timer senere enn planlagt etter sigende på grunn av utstyrstrøbbel, spilte fire låter fra det nye albumet ”Modern Guilt” som slippes 9. juli, på artistens 38-årsdag.

Her er spillelista fra intimkonserten:

Devil’s

Black Tambourine

Girl

New Pollution

Youthless

Think I’m In Love

Gamma Ray

Modern Guilt

Loser

Everybody’s Gotta Learn

Lost Cause

Replica

Sexx Laws

Where It’s At

Minus

Epro

MØTTE BANDET: Silje Kjøsnes (til høyre) møter her to av Becks bandmedlemmer på Seven Eleven i Arendal sentrum. Senere møtte hun også hovedpersonen Beck. Foto: Monika B. Birkeland Lover bedre konsert i kveld Etter konserten spaserte Beck og bandet tilbake til hotellet et steinkast unna. Da fvn.no traff tre av bandmedlemmene på Seven Eleven, fortalte de at Beck kommer til å endre litt på låtlista når han går på Hovescenen klokka 22.15 i kveld. Musikerne virket rimelig fornøyde med intimkonserten.

— Vi kom oss igjennom det. Det var et fint, lite show, sier Brian Lebarton, som spiller keyboard.

Han lover imidlertid at konserten på Hovefestivalen blir bedre enn intimkonserten.

— Det blir høyere, bedre, sterkere og kjappere. Også kommer det til å bli mer adrenalin når det blir flere publikummere, sier han.

Fikk autografen Etter konserten var det overraskende lite oppstuss rundt Beck – som altså spaserte de 10 minuttene bort til hotellet sitt etter konserten rett over midnatt. Én ensom Beck-fan ventet tålmodig på helten utenfor hotellet – og hun fikk autografen til slutt.

— Han var grunnen til at jeg kom til Hovefestivalen. Og intimkonserten var absolutt verdt 280 kroner ekstra. Han kunne egentlig bare stått rett opp og ned, og jeg hadde stått og sett på likevel, sier Silje Kjøsnes fra Karmøy.

Hun var veldig fornøyd med å ha møtt på Beck utenfor hotellet etter en drøy times venting.

— Han var veldig hyggelig, sier Kjøsnes.