Ved midnatt norsk tid dimmet Brodway-teatrene lyset i ett minutt til minne om 45 år gamle Natasha Richardson som onsdag døde av skadene hun fikk i en skiulykke.

En mengde mennesker var samlet ved New Yorks mange teatre for å hedre skuespilleren.

Støtte

Richardsons mann, Liam Neeson, fikk støtte av mange skuespillerkolleger under minnestunden på Manhatten. Neeson kom fra sitt hjem i New York for å delta, og var ifølge imdb.com støttet av blant andre sin gode venn Sarah Jessica Parker og hennes mann Matthew Broderick.

Parker var blant de mange kollegene som kom til minnestunden, og hun omfavnet Neeson da han kom sammen med Richardsons mor, Vanessa Redgrave, og andre familiemedlemmer.

Beveget Irons

Neesons britiske kollega Jeremy Irons var tydelig beveget da han snakket om Natasha Richardson og Liam Neeson på amerikansk tv.

– Det er... det er... helt ubeskrivelig vondt. Det minner oss om hvor skjørt livet er. Som far og ektemann føler så inderlig jeg med ham, og med familien.

– Kan skje hvem som helst

– Jeg tenker bare at jeg må huske på at slikt kan ramme hvem som helst av oss – så vi må bruke livet mens vi kan.

Minnefond

Staben ved The Central School of Speech and Drama i London, hvor Richardson studerte, vil opprette et minnefond i hennes navn.