Etter å ha avsluttet Steinkjerfestivalen for rundt 2500 tilskuere lørdag kveld, har Raga Rockers bare et par spillejobber igjen før de setter punktum for festivalsommeren i det som har vært et comeback-år full av triumfer. "Übermensch" ble bandets første plate på toppen av VG-lista, og nå ligger allerede en pen bunke nye låter klare.

— Vi skal begynne å øve på nye låter til høsten, og håper de kommer ut på en ny cd neste år. Så blir det ny turne i 2009 – ikke festivalturné igjen, neste gang blir det en klubbturné, sier Michael Krohn etter konserten i Steinkjer.

Må spille gamle favoritter

I tillegg til bandets ferske fulltreffere fra "Übermensch", er det et knippe klassikere publikum forlanger å høre når Raga Rockers står på scenen. Dermed har det blitt noen framføringer av låter som om "Slakt", "Hun er fri" og "Noen å hate" i løpet av festivalsommeren.

— Blir dere lei?

— Det er kjedelig å øve på låtene, men moro å spille dem for publikum, fastslår Krohn som også stilte på Steinkjerfestivalen som billedkunstner med egen utstilling på Regimenten.

— Maling er det jeg skal drive med når jeg blir gammel, fastslår vokalisten som fyller 50 neste år.