KRISTIANSAND: De fire bloggerne får i år sponset gullpass og hotellopphold av Quartfestivalen, i bytte mot å blogge om festivalen mens den pågår.

De fire er strålende fornøyd over muligheten, og lover å holde leserne sine oppdatert minst en gang om dagen. Ida Wulff fra Tønsberg har blogget de siste tre årene, og sier Quart er hennes favorittfestival.

— Jeg var her for to år siden, og det var kjempebra, sier 18-åringen til fvn.no.

Gjengen fikk med seg Ozzy Osbourne og Slash i går, men det store høydepunktet er, for tre av dem hvertfall, Black Eyed Peas.

— Jeg skal helt frem på Black Eyed Peas, sier Tor-Olav Borgen (20) fra Oslo, til bifallende kommentarer fra Ida og Kenneth Olsen (18) fra Hamar.

Hva Ida synes om gårsdagens konsert kan du lese om her: - Du er fortsatt helten min Slash

— I år har Quart vært veldig flinke til å skaffe gode artister, sier Kenneth, som også skal få med seg kveldens konsert med Marilyn Manson.

Les om Kenneths første dag i festivalbyen her: - Hele byen er et evig party

— Også må vi få sett Yoga Fire i Bendiksbukt i dag. De skal visst brenne et piano på scenen, sier Tor-Olav entusiastisk.

Selv om oppholdet er sponset av Quart lover Sindre Grading at festivalen ikke kommer til å unnslippe kritiske kommentarer.

— Jeg kommer til å være så kritisk som mulig. Jeg kommer til å skrive det jeg ser, uansett om det er positivt eller negativt, sier 20-åringen fra Tønsberg, som satser på å få lagt ut mange bilder i løpet av festivaluka.

De fire Quart-bloggerne kan du følge her:

Ida Wulff: idawulff.com

Tor-Olav Borgen: toroborgen.com

Kenneth Olsen: zathx.com

Sindre Grading: hundrings.blogg.no