HOVEFESTIVALEN/HOVEDSCENEN: Bandnavnet Cansei der sexy betyr noe slikt som lei av å være sexy. Slik så det definitivt ikke ut da vokalist Lovefoxxx forsøkte å skape gode vibber fra hovedscenen og utover et regntungt kledt publikum med aerobicbevegelser og sensuelle meldinger.

I en hel tettsittende drakt med paljetter i alle farger, fikk hun kjapt publikum med seg til en morsom aerobictime med en stil og med et innhold som gjør at det ikke er godt å vite om deres sceneshow og musikk er ren ironi over disco-kulturen eller et alvorlig forsøk på å lage et bra konsertsett med et stilig sceneshow.

Musikken de fem damene og den ene mannen fra Sao Paulo spiller og synger, er en miks av enkel disco og elektropunk. Med masse ballonger på scenen, inviterte de til fest med et sett med greie og sjarmerende låter, og folk var ikke vanskelige å be. Publikum ble med på dansen og aerobicøvelsene etter beste evne, og det ble i det hele tatt tre festlige kvarter.

Cansei de ser sexy er ikke så flinke til å spille at de klarer seg med bare det. De har heller ikke de helt store og originale låtene i bagasjen sin. Men sammen med humøret og ironien, og et passe keitete og morsomt sceneshow, ble dette såpass morsomt at det var lett å glemme regnet en liten time.