Carey er ifølge Breakingnews riktig så begeistret for den innbringende kontrakten og har også sagt ja til å starte sin kommende sommerturné med et spesialshow for leskedrikkgiganten i Los Angeles. Det blir hennes første store show på tre år.— Jeg har hatt mye moro med dette prosjektet. Det ga utløp for kreativitet fordi jeg musikalsk kunne gjøre ting som jeg aldri ville tenkt på å gjøre på albumene mine, sier Carey i en uttalelse.

Andre som har hatt sponsoravtaler med Pepsi inkluderer Madonna i 1989 og rapperen Ludacris i 2002, som begge endte med at Pepsi sa opp avtalene - Madonna etter oppstyr rundt «Like A Virgin»-videoen og Ludacris fordi en konservativ TV-kommentator reagerte på sextekstene hans.

Ozzy Osbournes familie var derimot grei nok for leskedrikkprodusenten, selv med sin spesielle språkføring. Andre musikere med Pepsi-avtaler har inkludert Christina Aguilera, som hoppet over fra Coca-Cola, Aretha Franklin, Kanye West, Gwen Stefani, Beyoncé Knowles, Janet Jackson og Britney Spears, som riktignok skapte furore da hun ble observert med konkurrentens drikk i hånden.

Pepsi har også hatt Michael Jackson og Gary Glitter med på laget, riktignok i god tid før pedofilianklagene kom på banen. (©NTB)