På festen etter konserten satt han i et hjørne mesteparten av kvelden og snakket med en brasiliansk kvinne. I natt visste ingen hvor han var blitt av etter det, melder brasilianske aviser ifølge Expressen.Kanskje 62 år gamle Jagger hadde fulgt oppfordringen fra horden med brasilianske kvinner som stod utenfor hotellet med plakater der det stod «Mick Jagger – Make a son in me»?

Som kjent har han allerede en sønn med en brasiliansk kvinne. Jagger møtte nå seks år gamle Lucas på fredag, men dukket ifølge Breakingnews ikke opp for å se guttens mor, TV-vertinnen Luciana Jimenez, da hun danset med en sambagruppe senere på kvelden.

Veteranbandet var fornøyd, ifølge den svenske avisen som var på konserten og etterfesten: – Det er for jævlig bra, sa en opprømt Keith Richards, som var sistemann inn på festen etter den store konserten på stranden Copacabana. De har spilt mange steder før, men aldri på en strand:

– Ja, dette var veldig spesielt for oss, sa en sliten gitarist før han tok plass sammen med Ron Wood, som var i storslag og holdt festen i gang nærmest alene. (©NTB)