Kylie er i ferd med å komme seg på beina igjen etter et tøft år med brystkreft, operasjon og behandling, vil stå brud på hjemmebane — en idyllisk øy nær Melbourne i Australia.- Sønnen min har lovet oss at vi skal flys over til den store dagen, sier Rosemarie Martinez til Contactmusic. Det var nettopp hos familien Martinez at Kylie bodde da hun i fjor ble behandlet med cellegift og stråling i Paris.

Hun roser Kylie for å ha vært svært tapper i kampen for å bli bra, og nå gleder Oliviers familie seg over at de to kan gjøre alvor av planene som «de har hatt så lenge», sier moren hans.

Oliviers bror Vincent tilføyer: - Min bror elsker henne av hele hjertet. Han bestemte seg for en stund siden at Kylie vil bli den første og eneste Mrs. Olivier Martinez.

Nå er det ikke første gang bryllupsryktene om paret svirrer: Tidligere har både Kylies søster Dannii satt dem i gang så vel som Oliviers bror Vincent. Første gang var i 2003, da paret snakket ut etter avisoppslag om at Angelina Jolie og Olivier var blitt riktig så gode venner etter en filminnspilling. (©NTB)