Diskusjonen raser i Hollywood nå som det nærmer seg Oscar-utdeling og «Brokeback Mountain» er blant favorittene:Det gjelder en scene der de to homsecowboyene hopper nakne fra en klippe og ut i en innsjø — og hvor man ser dem bakfra og fra siden. Men en av skuespillerne skal ha brukt en stand-in.

Hollywood-stjernene blir nemlig mer og mer redde for å ta av seg klærne - foran kamera iallfall. Årsaken er ikke høy moral, men reinspikka forfengelighet.

— Mens vår oppfatning av skjønnhet endrer seg gjennom at plastikkirurgi blir stadig mer utbredt, blir det mer skremmende å plassere seg selv på det store lerretet, sier en studiokilde til TMZ.

Selv de vakreste ungjentene er skremt. Vakre Keira Knightley spilte en fullstendig fryktløs dusørjeger i actionfilmen «Domino». Men like tøff var ikke 19-åringen i en av de mer nærgående scenene i filmen: Det er ikke hennes nakne bakende du skuer, men rumpa til 28 år gamle Roberta Lorincz - som lever av å være såkalt «body double», og ble plukket ut av Keira selv på en audition. (©NTB)