Secret Gardens 20-års jubileumskonsert med Kristiansand Symfoniorkester og gjester i Kilden blir utsatt til 28. og 29. august, melder Kilden i en pressemelding.

Begge konsertene som var satt opp i mai er utsolgt, og Secret Garden og KSO er derfor blitt enige om en ekstra konsert i august for å møte interessen. Ekstrakonserten blir satt opp lørdag 29. august klokka 16.00. ## Brakk begge armene

Årsaken til utsettelsen er skadene som fiolinist Fionnuala Sherry pådro seg da hun i februar hadde et uhell i Dublin og brakk begge armene.

Hun ble hasteoperert og kirurgene opererte inn metallplate for å holde bruddene på plass i begge armer.

Slik så armene til Fionnuala Sherry ut da hun var ferdig med operasjonen. Bildet ligger ute på Secret Gardens hjemmeside, og er brukt her med tillatelse fra bandet. Foto: Foto: Privat

De siste undersøkelsene viser at skadene er så kompliserte at Fionnuala ikke blir spilleklar til de oppsatte konsertdatoene i mai.– De gode nyhetene er at legen bekrefter at Fionnuala vil bli fullt restituert når hun får nok tid til fysioterapi og opptrening, sier Rolf Løvland i Secret Garden i pressemeldingen.

– Hun er veldig motivert til å begynne å øve til jubileumskonserten så fort gipsen fjernes. Men hensynet til helsen hennes må komme først. Når vi først er tvunget til å flytte konserten er vi glade for at vi kan gjennomføre planene våre like etter sommeren, sier Løvland.

Kan benytte samme billetter

Markedssjef Janneke Aulie i Kilden forteller at publikum som har kjøpt billetter til fredag 29. mai kan benytte de samme billettene til fredag 28. august, på samme klokkeslett. Tilsvarende gjelder for de som har billetter til lørdag 30. mai. Disse kan da benyttes lørdag 29. august, til samme klokkeslett, i stedet.

Om ønskelig kan man også få refundert billetter, opplyser Kilden.