— Jeg er stor fan av serien og de medvirkende, og digger hvor frie og ukonvensjonelle de er, sier Fuller-Gee, som var ferdig med innspillingen tidligere denne uka.

«Lilyhammer» er tv-serien der Steven Van Zandt spiller det tidligere mafiamedlemmet Frank Tagliano. Første sesong ble sendt på NRK vinteren 2012 med én million seere i snitt, mens andre sesong gikk i fjor høst med litt lavere seertall. Tredje sesong er nå under opptak, og vil trolig sendes til høsten. Serien, som er solgt til over 130 land, vant også nylig Gullruten 2014 for Beste tv-drama.

Steven Van Zandt spiller hovedpersonen Frank Tagliano i "Lilyhammer". Foto: Rubicon TV/NRK

Fuller-Gee er fra Arendal, og er utdannet ved McCartney-skolen LIPA i Liverpool. Til vanlig er 33-åringen skuespiller ved Kilden, hvor han tidligere i år hadde hovedrollen i "Edderkoppkvinnens kyss". Han har i tillegg spilt i blant annet "Dr. Jekyll & Mr. Hyde", "Thranes metode", "Den stundesløse" og "Karius og Baktus". Fuller-Gee spilte også i spillefilmen "Rovdyr" fra 2008, og har hatt små roller i "Dag 2" og "Samurai Sikkerhet".

— Vi kan bekrefte at Fuller-Gee er med i sesong tre. Vi kan ikke si noe om hans rolle, men han er godt synlig, forteller Anne Kolbjørnsen, programsjef for drama i Rubicon TV, som produserer serien for NRK.

— Jeg har vært i kontakt med dem tidligere, og de spurte om jeg kunne sende inn en video. Så jeg gjorde det og fikk rollen umiddelbart. Det er en særegen rolle, som har vært veldig moro å spille, sier skuespilleren.

"Lilyhammer" vant Gullruten 2014 for Beste tv-drama. Foto: NTB Scanpix

— I sesong tre er det også hentet inn flere utenlandske stjerner, så det vil nok det internasjonale publikum sette pris på. Å vite at serien skal ut i verden, må være gøy for Fuller-Gee som person, men også bra for karrieren hans, sier Kolbjørnsen.