Etter å ha brukt en formue på klær, edelstener og møbler er moroa over for Elton John — kjent for sin ekstravagante livsstil.Regnskapet fra i fjor viser at sangeren og låtskriveren hadde et underskudd på ikke mindre enn 297 millioner kroner. Nå blir han nødt til å dempe forbruket.

Det er tall fra Elton Johns eget firma som viser at det foreligger et underskudd på ikke mindre enn 27 millioner pund når årsregnskapet gjøres opp.

Gransking av regnskapet viser at entertaineren brukte 38.000 pund - bare på blomster. Et enkelt besøk hos en juveler i London, kostet ham 200.000 pund - og han brukte 3.500 pund på parykken han bar på sin 50-årsdag. Han la igjen 500.000 pund på auksjonshuset Christie's, og et tilsvarende beløp i en designerbutikk.

Og Elton John var ikke bare raus mot seg selv i året som gikk. Han var ikke snauere enn at han ga 22 millioner pund til veldedige formål i fjor.

Sangeren er ikke spesielt deprimert etter at det store underskuddet ble kjent. Ifølge Ananova sier han:

— Jeg har talent for å skrive sanger - ikke for å drive business. Jeg har ingen arving, så jeg kan like gjerne bruke pengene selv.