Men i motsetning til Hollywood-stjernen ønsker hun ikke bare å lage sin egen regnbuefamilie med barn fra hele verden — hun ønsker å finne en spesiell «venn» til sin fire år gamle sønn Harvey, som er blind og autistisk.- Jeg er definitivt en som ønsker seg en stor familie. I tillegg vil jeg adoptere et barn med spesielle behov, som Harvey, fordi jeg vet hvordan jeg skal håndtere slike barn nå, sier Jordan ifølge Ananova.

Allerede da Harvey var ett år gammel funderte Jordan på å reise til Mexico for å adoptere et barn. Det ble ikke noe av, og siden har hun fått et barn til, Junior, med kjæresten Peter Andre.

I selvbiografien som Jordan lanserte sent i fjor, skriver hun ærlig om problemene som Harvey sliter med - og som gjør ham farlig overvektig og vanskelig å håndtere for henne, siden hun er liten av vekst. Han må spise fire ulike medisiner daglig og har raseriutbrudd dersom hun gir ham mat han ikke liker.

— Å få Harvey og bli mor har vært en av de mest fantastiske og givende tingene jeg noensinne har vært gjennom, men det har samtidig også vært klart den hardeste og det har testet meg mer enn noe annet i livet, sier Jordan, som nå er klar for flere utfordringer. (©NTB)