— Ja, jeg føler meg giftesyk. Det er vel naturlig, det har jo ikke skjedd enda, men jeg håper det vil skje en dag, sier 38-åringen i et ferskt intervju. Først ut for Kylie Minogue er imidlertid plateslipp og påfølgende turné. Hun planlegger et comeback mot slutten av 2006, og er erklært frisk av kreften som førte henne ut av rampelyset i fjor. Så spørs det når giftermål og eventuelt barn får plass på timeplanen.

— Familie er veldig viktig for meg, og jeg tror jeg trenger det enda mer jo eldre jeg blir, sier hun videre i sitt første store intervju etter at hun fikk kreftdiagnosen. Til britiske Mirror sier Kylie:

— Men jeg har en jobb som jeg elsker, og som jeg får mye glede fra.

Forholdet til den franske skuespilleren Oliver Martinez beskriver hun som vidunderlig. - Forholdet betyr mye for meg, framholder hun.

Og at Kylie Minogue innrømmer at hun er giftesyk, gir ny næring til ryktene om at det snart er hun som skaper overskrifter med stort bryllup - et i Frankrike og et i Australia, for å tilfredsstille begge familiene. Martinez sies endatil å ha vært på utkikk etter det perfekte bryllupslokalet på Korsika. Martinez' mor har på sin side flere ganger ymtet frampå til mediene om at det er et bryllup i anmarsj. (©NTB)