Det er nettstedet TMZ som har fått tilgang til planene for den omfattende oppussingen som 31 år gamle DiCaprio sies å ha brukt en formue på de siste årene.For syv år siden betalte han nærmere 17 millioner kroner for eiendommen, som tidligere har tilhørt både Madonna og Warren Beatty og ligger i Hollywood Hills. Det eksklusive nabolaget har høy stjernetetthet og Leonardo har kompisene Tobey Maguire og Keanu Reeves i nabolaget.

Selve huset er 575 kvadratmeter stort og alt ligger på samme plan. Etter at Leonardo, som tjener rundt 130 millioner kroner per film han spiller i, fikk realisert alle ideene sine, er det blitt litt av et drømmehus. Ifølge naboene er resultatet imponerende.

Nå kan Leo kose seg og spille basketball på sin egen private basketballbane, hvis han ikke vandrer seg en tur i sitt eget galleri der han har hengt opp sin yndlingskunst. Huset har tre soverom med tilhørende bad, stue, et enorm kjøkken, egen filmsal, et lekkert svømmebasseng i spesielt design med tilliggende utendørs boblebad og et badehus som rommer et tyrkisk bad og spafasiliteter.

Og som ikke det skulle være nok, så har fyren også en helt strålende utsikt over Los Angeles. Ikke verst for en som vokste opp i en beskjeden forstad. Som han også sørget for at mamma fikk flytte vekk fra — og inn i en kostbar strandvilla i Malibu. (©NTB)