Den 44 år gamle skuespilleren forlot musikerektemannen etter at hun oppdaget heftige nakenbilder av en felles nær venninne av paret blant mannens e-post. Sambora hevder at ingenting skjedde mellom ham og familievenninnen, og at han iallfall ikke har bedt henne om å sende ham grisete bilderEtter at Locklear forlot Sambora ble en bitter rettstvist innledet for å få foreldreansvaret for den åtte år gamle datteren Ava Elizabeth. Nå ser det imidlertid ut til at tonen mellom de to er blitt bedre. Det separerte paret ble nylig observert sammen på et idrettsarrangement hvor datteren deltok.

Tonen mellom Locklear og Sambora var tydelig hjertelig og de kysset og klemte hverandre. Nå spekulerer flere i at samværssaken aldri vil komme for retten, men håper på at paret finner tilbake til hverandre.

Locklears talsmann er derimot rask med å ikke bygge opp under ryktene som spres.

— De var begge til stede for å se datterens softballkamp. Ava er hovedprioriteringen for dem begge nå og det er det hele, sa talsmannen ifølge Contact Music.

Sambora leverte den 6. mars kravet om samværsrett med datteren til retten i Los Angeles. Samtidig ba han også om at ektepakten som paret hadde underskrevet dagen før de giftet seg i 1994 ble gjort gyldig. Begge parter har anført at «uforenlige forskjeller» er grunnen til begjæringen om skilsmisse. (©NTB)