KRISTIANSAND: — Det er alltid krise å få avlysning på en stor headliner, spesielt så kort tid før konserten, sier festivalsjef Liv Håland i Dark Season.

Festivalen som arrangeres ifra 17.- 19. oktober har nå mistet sitt store trekkplaster. Gruppa Nazareth har lenge vært ønsket av festivalen, men det skotske bandet må nå avlyse på grunn av sykdom.

- Forferdelig leit

— Det er forferdelig leit å gå ut med en slik melding. Dette skulle være den eneste konserten de skulle ha i Norge i 2013, sier Håland.

Nå jobbes det på spreng for å finne noe nytt å tilby festivalgjestene, som hadde gledet seg til å synge med på "Love hurts" lørdag kveld. Men noen navn vil ikke Håland nevne.

— Vi vil nok ikke finne en fullgod erstatter for Nazareth, men vi håper at vi kan gå ut med et navn i løpet av morgendagen, sier festivalsjefen, som legger til at hun har forsøkt å booke Nazareth til Dark Season siden 2007. ## Får igjen penger

Nå må man minst vente til 2014. Om du allerede har kjøpt billett, og ikke liker erstatteren, er det mulig å få igjen pengene man har betalt.

— Det er bare å ta kontakt med Billettservice og si hvor man har kjøpt billettene, så ordner det seg, sier Håland.