KRISTIANSAND: — Vi kom på ideen etter at vi spilte på torvet første gang i år. Akkurat som Start har en egen Start-sang før kamp, mente vi det var på sin plass med en egen hymne for "Sommer på Torvet", sier Tom Hugo Hermansen i Radiojam.

Sammen med Stein Roger Sordal har han skrevet "Sommer på Torvet", som skal urfremføres førstkommende torsdag. På torvet, selvfølgelig.

— Vi hadde en melodi liggende som passet. Jeg og Stein Roger skrev teksten sammen, og det har vel tatt et par uker fra ideen kom til den var ferdig innspilt, sier Hermansen.

Hør låten i videoen øverst i saken

Jovial og enkel

Låten beskrives som jovial og til å bli i godt humør av, og med en enkelt tekst som alle kan lære.

— Jeg vil si det er en typisk hymne-sang. Publikum kan stå ved scenen og vugge litt og synge med, sier artisten.

Saken fortsetter under bildet

EGEN LÅT: Stein Roger Sordal (t.v.) og Tom Hugo Hermansen har skrevet en egen hyllest til "Sommer på Torvet". Låten urfremføres torsdag 11. juli. Foto: Torstein Øen

— Tror du det blir en sommerslager?

— Det er vanskelig å vite, men vi har fått gode tilbakemeldinger fra de som har hørt den.

Håper på allsang

— Så nå blir det ikke "Allsang på grensen", men "Allsang på Torvet"?

— Ja, ikke sant. Men folk er flinke til å synge med til vanlig.

Radiojam gleder seg til å spille den for publikum for første gang, og håper den kan bli et fast element hver torsdag. Også når Playmood står på scenen.

— Tanken er at den skal spilles hver torsdag, så får vi se om det blir over anlegget eller om Playmood øver den inn. Jeg vil i hvert fall oppfordre dem til å gjøre det, avslutter Hermansen.

Hva mener du om låten? Si din mening i kommentarfeltet under!